Afspraak

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we tijdens de spreekuren alleen op afspraak. Doordeweeks kunt u voor een afspraak bellen met de praktijk op telefoonnummer 0172-58 92 81, bij voorkeur vóór 10.00 uur.

Meer tijd nodig?
Om u de aandacht te geven waar u recht op heeft vragen wij u 1 klacht per consult te behandelen. Mocht u meerder vragen of klachten hebben geef dit dan aan bij de assistente. Zij kan dan indien mogelijk meer tijd inplannen.

BAL_20171215__DSC6223
BAL_20171215__DSC6225

Andere spreekuren

Kleine chirurgie
Elke middag is er de mogelijkheid om kleine chirurgische behandelingen te ondergaan. Bij voorbeeld het verwijderen van een moedervlek of een verstopte talgklier, maar ook de behandeling van een ingegroeide teennagel. Wanneer u een kleine chirurgische ingreep wilt laten verrichten, kunt u eerst een afspraak op het gewone spreekuur maken om te laten beoordelen waar het om gaat.

Avondspreekuur
Het avondspreekuur wordt op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur gehouden. Op dit spreekuur kunnen patiënten terecht voor reguliere afspraken en niet voor spoedgevallen. Het is met name bedoeld voor mensen die overdag werken. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt op de reguliere openingstijden.

We zullen niet telefonisch bereikbaar zijn in de avond en voor dringende zaken is de huisartsenpost zoals altijd bereikbaar.